Smaki: czekolada, orzechowo-karmelowy
WeiderLow Carb High Protein to baton wysokobiałkowy o obniżonej zawartości węglowodanów dla osób redukujących tkankę tłuszczową, idealne jako dobra przekąska między posiłkami, jako uzupełnienie białka.Wartości odżywcze mogą nieznacznie się od siebie różnić ze względu na smaki.
Składniki aktywne w
|
50 g (porcja)
|
Wartości energetyczne
|
671 kJ / 160 kcal
|
Tłuszcze
|
4,5 g
|
w tym nasycone
|
2,4 g
|
Węglowodany
|
10,8 g
|
w tym cukry
|
1,2 g
|
w tym poliole
|
9,3 g
|
Białko
|
20 g
|
Sól
|
0,44 g
|
Składniki: 18% mleczna czekolada (maltitole - substancje słodzące, masło czekoladowe, mleko pełne w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty), białka mleka, hydrolizat kolagenu, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, polidekstroza, białko sojowe, oligofruktoza, olej z oliwek, 1,5% odtłuszczone kakao w proszku, aromaty, emulgator: lecytyna sojowa, substancja słodząca: sukraloza.
Stosować jako wedle uznania, jako uzupełnienie diety.
Nadmierne spożycie może powodować efekt przeczyszczający.
Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Produkt, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.