Scitec Choco Pro Bar | 50g

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Scitec

  • Historia ceny
    Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 6,00 zł brutto
  • 5,90 zł
  • szt.

Produkt wysyłamy w ciągu 24h.

Zamówienie realizujemy w ciągu 24 godzin.

Produkt objęty jest roczną gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Twój baton proteinowy! Jeśli chcesz przekąskę bogatą w błonnik między posiłkami, nie szukaj dalej! Ze względu na swój skład Choco Pro jest nie tylko praktycznym rozwiązaniem na takie przypadki, ale przede wszystkim jest pyszny. Dzięki zawartości białka przekraczającej 14 gramów w plasterku z trzech źródeł białka zwierzęcego, może być dobrym wyborem dla każdego. Zawarte w nim białka zawierają wszystkie niezbędne aminokwasy, a także są bogate w błonnik pokarmowy. * Nie zawiera dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. ** Bezglutenowe zgodnie z przepisami Unii Europejskiej. Uwaga: Nadmierne spożycie produktu może działać przeczyszczająco. Spożywanie tego produktu nie zastąpi zbilansowanej, zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia!

Batony produkowane w smakach: kokos-panna cotta, podwójna czekolada, słony karmel, truskawka-biała czekolada, wanilia frappe

Zawiera mleko, soję i migdały. Wyprodukowano w zakładzie produkującym żywność zawierającą mleko, jajka, soję, orzeszki ziemne, seler, skorupiaki, ryby, mięczaki, dwutlenek siarki i orzechy.

Kokosowa panna cotta SKŁADNIKI: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokos, rzepak), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, białko hydrolizowane, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (z soi)]}, woda, aromaty, emulgator [lecytyny (z soi)], mąka migdałowa, twaróg odtłuszczony w proszku, substancja ujędrniająca (karagenina), konserwant (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).

Podwójna czekolada SKŁADNIKI: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [słodzik (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, aromaty, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (sojowe)]}, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator [lecytyny (z soi)], mąka migdałowa, substancja ujędrniająca (karagen), konserwant (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).

Karmel słony SKŁADNIKI: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), otoczki [słodzik (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, aromaty, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (z soi)]}, woda, emulgator [lecytyny (z soi)], mąka migdałowa, substancja żelująca (karagen), sól, barwnik (karmel amoniakalny) ), konserwant (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza)

Frappe waniliowe SKŁADNIKI: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), otoczki [substancje słodzące (maltitole), w pełni uwodornione tłuszcze roślinne (kokos, rzepak), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (z soi)]}, woda, aromaty, emulgator [lecytyny (z soi)], mąka migdałowa, substancja ujędrniająca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).