Zawiera mleko, soję i migdały. Wyprodukowano w zakładzie produkującym żywność zawierającą mleko, jajka, soję, orzeszki ziemne, seler, skorupiaki, ryby, mięczaki, dwutlenek siarki i orzechy.

Kokosowa panna cotta SKŁADNIKI: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokos, rzepak), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, białko hydrolizowane, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (z soi)]}, woda, aromaty, emulgator [lecytyny (z soi)], mąka migdałowa, twaróg odtłuszczony w proszku, substancja ujędrniająca (karagenina), konserwant (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).
Podwójna czekolada SKŁADNIKI: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [słodzik (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, aromaty, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (sojowe)]}, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator [lecytyny (z soi)], mąka migdałowa, substancja ujędrniająca (karagen), konserwant (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).
Karmel słony SKŁADNIKI: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), otoczki [słodzik (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, aromaty, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (z soi)]}, woda, emulgator [lecytyny (z soi)], mąka migdałowa, substancja żelująca (karagen), sól, barwnik (karmel amoniakalny) ), konserwant (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza)
Frappe waniliowe SKŁADNIKI: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), otoczki [substancje słodzące (maltitole), w pełni uwodornione tłuszcze roślinne (kokos, rzepak), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (z soi)]}, woda, aromaty, emulgator [lecytyny (z soi)], mąka migdałowa, substancja ujędrniająca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).