Smaki: brownie, karmel
Ciastka proteinowe o smaku brownie GO ON Protein to pyszne, kruche ciasteczko z dodatkiem czekolady. Wzbogacone w najwyższej jakości białko WPC (białko pełnowartościowe) oraz izolat białek mleka MPI. Te proteinowe ciasteczka z dodatkiem masła klarowanego to dobry zamiennik słodyczy. Możesz nimi zastąpić także batony proteinowe, bo mają wysoką zawartość białka. Doskonale sprawdzą się w diecie osób aktywnych fizycznie, które poszukują odżywczych i wysokoproteinowych produktów. Ciastka białkowe pakowane dla Twojej wygodny po 1 sztuce to szybka przekąska, którą możesz wrzucić do plecaka czy do torebki.
Ciastko proteinowe – właściwości:
- wysoka zawartość białka – 23%
- zawiera białko serwatkowe WPC i izolat białek mleka MPI
- bez dodatku cukru (zawiera naturalnie występujące cukry; produkt słodzony: maltitolami, sukralozą)
- wysoka zawartość błonnika
Wartość odżywcza |
w 100g produktu: |
Wartość energetyczna |
1880kJ / 453kcal |
Tłuszcz |
28 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
16 g |
Węglowodany |
32 g |
w tym cukry |
1,6 g |
Błonnik |
7,9 g |
Białko |
23 g |
Sól |
0,7 g |
*RWS-Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/ 2 000 kcal) |
- |
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Smak brownie: Białka mleka 25% (koncentrat białek serwatkowych WPC 80 (z mleka), izolaty białek mleka MPI, mieszanka białek mlecznych i serwatki w proszku (mleko)), czekolada 12% (substancja słodząca: maltitole; miazga kakaowa, emulgator: lecytyna (z soi); kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat waniliowy), masło klarowane (Ghee) ( mleko), nieutwardzony tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; substancja słodząca: maltitole; błonnik rozpuszczalny (kukurydziany), skrobia kukurydziana, izolat sojowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, błonnik rozpuszczalny (akacjowy), skrobia z tapioki, sól morska, sól, aromaty, substancja spulchniająca: węglany sodu; emulgator: lecytyny (z soi); substancja słodząca: sukraloza.
karmel: Białka mleka 25,2% [koncentrat białek serwatkowych WPC 80 (z mleka), izolaty białek mleka MPI, mieszanka białek mlecznych i serwatki w proszku (mleko)], masło klarowane (Ghee) (mleko), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; nieutwardzony tłuszcz palmowy, substancja słodząca: maltitole; błonnik rozpuszczalny (kukurydziany), orzech laskowy 6%, skrobia kukurydziana, czekolada bez dodatku cukru 4% (substancja słodząca: maltitole; miazga kakaowa, emulgator: lecytyna (sojowa); kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat naturalny waniliowy), melasa trzcinowa, błonnik rozpuszczalny (akacjowy), izolat sojowy, substancja spulchniająca: węglany sodu; sól morska, emulgator: lecytyny (z soi); naturalny aromat karmelowy, skrobia z tapioki, sól, cynamon, substancja słodząca: sukraloza.