CZYSTOŚĆ PONAD WSZYSTKO
Iso Whey ZERO jest najczystszym izolatem białka serwatki (WPI) uzyskiwanym metodą CFM - mikrofiltracji przepływu krzyżowego, który naprawdę nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani dodaktowy cukru. Iso Whey ZERO, podobnie jak wszystkie produkty BioTech USA, składa się w 100 % z bezpiecznych, starannie dobranych składników.
NIEKTÓRZY LUBIĄ BYĆ SZCZUPLI
Bardzo wysoka wartość biologiczna białek sprawia, że Iso Whey ZERO jest absolutnie unikalnym produktem firmy BioTech USA. Idealny dla sportowców, którzy pragną rozbudować beztłuszczową masę mięśniową, ponieważ białka przyczyniają się do ich wzrostu i utrzymania.
KIEDY MÓWIMY ZERO, MAMY NA MYŚLI ZERO
Iso Whey ZERO naprawdę zawiera ZERO węglowodanów, ZERO tłuszczu i ZERO dodaktowy cukru. Nie zawiera bezużytecznych ani ukrytych składników odżywczych, które mogą być przechowywane w organizmie w postaci tłuszczu. Każda porcja zawiera tylko 22 g czystego białka budującego mięśnie.
WYSOKA ZAWARTOŚĆ BCAA, L-GLUTAMINY, EAA
Aminokwasy Iso Whey ZERO są produkowane ze starannie dobranych źródeł białka i idealnie nadają się do rozbudowy prawdziwych mięśni. Suplement ten jest bogaty w BCAA, EAA (niezbędne aminokwasy) oraz L-glutaminę, czyli najważniejsze aminokwasy do budowy beztłuszczowej masy mięśniowej.
Smaki: czekolada, ciastka kremowe, kokos, ananas-mango, truskawka, tiramisu, wanilia.,
SKŁADNIKI AKTYWNE: |
Iso Whey Zero |
|
Porcja: |
25g |
|
Ilość porcji w opakowaniu: |
1 |
|
Opakowanie: |
25g |
|
Zawartość: |
w porcji: |
zaw: |
|
------ Kalorie |
91 kcal |
|
białko |
21,4g |
|
węglowodany |
0,72g |
|
- w tym cukier |
0,72g |
|
tłuszcze |
0,24g |
|
- w tym trans |
0,13g |
Zawartość aminokwasów: |
w 100g: |
|
|
--- Aminokwasy EAA: |
10,4 g |
|
tryptofan |
|
|
walina (BCAA) |
|
|
treonina |
|
|
izoleucyna (BCAA) |
|
|
leucyna (BCAA) |
|
|
lizyna |
|
|
fenyloalanina |
|
|
metionina |
|
|
histydyna |
|
|
--- Aminokwasy CAA |
6,4 g |
|
arginina |
|
|
cysteina |
|
|
tyrozyna |
|
|
prolina |
|
|
glutamina |
|
|
--- Aminokwasy NAA |
4,6 g |
|
kwas asparaginowy |
|
|
seryna |
|
|
glicyna |
|
|
alanina |
|
SKŁADNIKI
Smak czekoladowy: 92.5% mikro- i ultrafiltrowany w przepływie krzyżowym izolat białka mleka, kakao w proszku o niskiej zawartości tłuszczu, substancje zagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy
usieciowana, guma ksantanowa), substancja słodząca (sukraloza), aromaty, stabilizatory (fosforany potasu), substancja
przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), barwnik (karoteny).
Smak waniliowy: 97% mikro- i ultrafiltrowany w przepływie krzyżowym izolat białka mleka, substancje zagęszczające
(sól sodowa karboksymetylocelulozy, usieciowana, guma ksantanowa), substancja słodząca (sukraloza), aromaty,
stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów
tłuszczowych), barwniki (kurkumina, karoteny).
Smak truskawkowy: 96.2% mikro- i ultrafiltrowany w przepływie krzyżowym izolat białka mleka, kwas (kwas cytrynowy), aromaty, substancje zagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy usieciowana, guma ksantanowa), substancja słodząca (sukraloza), stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), barwniki (azorubina/karmoizyna*, żółcień pomarańczowa FCF*, karoteny).
Smak ananas – mango: 96.2% mikro- i ultrafiltrowany w przepływie krzyżowym izolat białka mleka; kwas: kwas cytrynowy; aromaty, substancje zagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy usieciowana, guma ksantanowa), substancja słodząca (sukraloza), stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), barwniki (tartrazyna*, Pąs 4R *). *Tartrazyna, Pąs 4R: może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Smak kokosowy: 97% mikro- i ultrafiltrowany w przepływie krzyżowym izolat białka mleka; aromaty; substancjezagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy usieciowana, guma ksantanowa), substancja słodząca (sukraloza), stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).
Smak bananowy: 96.2% mikro- i ultrafiltrowany w przepływie krzyżowym izolat białka mleka; aromaty, kwas: kwascytrynowy; substancje zagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy usieciowana, guma ksantanowa), substancja słodząca(sukraloza), stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), barwnik (tartrazyna*). *Tartrazyna: Tartrazyna, Pąs 4R: może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Smak tiramisu: 95% mikro- i ultrafiltrowany w przepływie krzyżowym izolat białka mleka;
aromaty; substancje zagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy usieciowana, guma ksantanowa), kawa rozpuszczalna, substancja słodząca (sukraloza), stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych). Może zawierać soję w śladowych ilościach
Sposób użycia:
- Dzień Treningowy:
1-3 porcje dziennie.
- Dzień Nietreningowy:
1-3 porcje dziennie.
Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Produkt, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.