Aminokwasy rozgałęzione to ważny budulec masy mięśniowej, ich suplementacja jest więc niezbędna do zwiększania masy. BCAA Pro 8000 to najskuteczniejsze proporcje 2-1-1 leucyny, izoleucyny i waliny zamknięte w dobrze rozpuszczalnym proszku. Preparat firmy FitMax to smaczna odżywka, która wspiera rozrost tkanki mięśniowej oraz jej regenerację. BCAA są też niezwykle skuteczne w trakcie odchudzania. Wybierz profesjonalny produkt i ciesz się czystą masą mięśni!
Ze względu na to, że aminokwasy egzogenne dodają siły i zmniejszają odczucie zmęczenia, rekomendowane są zarówno przed, jak i po intensywnym wysiłku. BCAA Pro 8000 pozwala oszczędzać zapasy energii zgromadzone w mięśniach, dzięki czemu zapobiegają ich rozpadowi. Leucyna, izoleucyna i walina to mocne anaboliki, które jednocześnie przyspieszają potreningową regenerację. Nie będziesz już więcej obolały po treningu! Ponadto BCAA pomagają spalać tłuszcz i wspierają organizm w walce ze stresem. Z odżywką BCAA Pro 8000 zadbasz o formę kompleksowo!
Składniki aktywne 1 porcja (11 g):
- L-leucyna 4000 mg
- L-izoleucyna 2000 mg
- L-walina 2000 mg
Porcja: 11 g (0,5 miarki)
Porcji w opakowaniu: 27
Opakowanie: 300 g
Składniki BCAA Pro 8000: l-leucyna, proszek z czarnej porzeczki, L-izoleucyna, L-walina, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat czarnej porzeczki, substancja zagęszczająca (guma arabska), substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza).
Produkt zawiera słodziki.
1 porcję produktu [11 g proszku = 2 płaskie łyżki stołowe lub 1/2 miarki FitMax® (załączona do opakowania)] rozpuścić w 200 ml wody i spożywać 1-2 razy dziennie; przed posiłkiem lub treningiem oraz po treningu lub przed snem. Popić dużą ilością wody (min. 250-300 ml). Spożywać zaraz po przygotowaniu.
Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Produkt, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.