Progress Labs Magnez Strong + Vitamin B6 | 120 tabl.

Innowacyjna receptura - nowoczesna formuła wyróżniająca się wśród inny produktów pod względem swojego składu.

Mega dawka (2 tabletki): Formuła najbardziej przyswajalna przez organizm :

- Magnez (cytrynian magnezu) - 350mg

- Witamina B6 - 4mg (357%)

100% bezpieczny - produkt został zoptymalizowany pod względem bezpieczeństwa zastosowanych składników pomocniczych.

Polecana osobom: intensywnie trenującym sport, pracującym fizycznie, żyjącym w zanieczyszczonym środowisku.

  • 36,00 zł
  • szt.

Produkt wysyłamy w ciągu 24h.

Zamówienie realizujemy w ciągu 24 godzin.

Produkt objęty jest roczną gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Magnez:

  • Przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia
  • Przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego
  • Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego i odpornościowego i mięśni
  • Pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów, paznokci, skóry, włosów i kości

Witamina B6:

  • Pomaga w utrzymaniu prawidłowego metabolizmu homocysteiny
  • Przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu białka i glikogenu
  • Pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek
  • Przyczynia się do regulacji aktywności hormonalnej
SKŁADNIKI

PORCJA DZIENNA

/ DWIE TABLETKI

RWS*

Magnez

Witamina B6

 

350mg

4mg 

 

 *93%

*286%

*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia - dwie tabletki pokrywaj:

 

Składniki: Sole magnezowe kwasu cytrynowego, substancja wypełniająca: sorbitol, substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych, chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6).

Dwie tabletki jeden raz dziennie. Nie należy przekraczać zalecanej do spożycia porcji w ciągu dnia.

 

Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu.

Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Suplement diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.