Puritan's Pride Cat's Claw 500mg | 100 kaps.

  • Wzmacnia układ immunologiczny,
  • Pomaga zwalczać stany zapalne,
  • Silny adaptogen, działa wyciszająco i przeciwstresowo,
  • Korzystnie wpływa na kondycję stawów, pomaga niwelować ból, redukuje obrzęki,
  • Wykazuje działanie rozkurczające naczynia krwionośne i drogi oddechowe
  • Wzmacnia i relaksuje ośrodkowy układ nerwowy,
  • Korzystnie wpływa na układ trawienny, oczyszcza przewód pokarmowy.
  • 35,00 zł
  • szt.
  • Płatność gotówką, Płatność przelewem, PayU, Kurier Pobranie, Poczta Pobranie, Shopgate, Płatność mobilna - Shopgate, Paczkomat pobranie

Produkt wysyłamy w ciągu 24h.

Zamówienie realizujemy w ciągu 24 godzin.

Produkt objęty jest roczną gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Koci Pazur (Cat's Claw, Vilca Cora, Una De Gato) jest rośliną pnącą, a surowcem zielarskim jest wewnętrzna część kory. Głównymi substancjami czynnymi są: alkaloidy, flawonoidy, glikozydy. To niezwykle skuteczny suplement diety polecany w celu zwiększenia ogólnej odporność organizmu poprzez pobudzanie procesów fagocytozy (pochłanianie przez komórki układu odpornościowego nieprawidłowych komórek organizmu - np. nowotworowych lub czynników infekcyjnych). Dlatego Koci Pazur znany jest jako doskonały suplement wspierający odporność oraz układ trawienny.

Składniki: 1 Kapsułka

 Koci pazur

 (Uncaria tomentosa)
 (sproszkowana wewnętrzna część kory)

 500 mg

 

Składniki: Koci pazur (Uncaria tomentosa), otoczka kapsułki: żelatyna, stabilizator: guma arabska, substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych.

Stosować jedną (1) kapsułkę do dwóch razy dziennie, najlepiej na pusty żołądek. Kapsułki można otworzyć i podać w formie herbaty.

 

Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu.

Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Suplement diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.